.

Waarom Accretio & Partners?

Bij Accretio & Partners treft u gedreven mensen om samen met u de ambities van uw onderneming te realiseren.

 “Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.” 

 

Processen en inzicht (Business Intelligence)

We realiseerden ons dat in gesprekken met ondernemers het hebben van de juiste en actuele gegevens uit de operatie een voorwaarde is om kansen te herkennen op weg naar een beter rendement en een verhoging van klant- en medewerkers-tevredenheid. 

Als de bedrijfsprocessen onder controle zijn, de resultaten duidelijk, weet je waar de organisatie zich verder op kunnen verbeteren. 

Dat geeft meer rust om de juiste acties in te zetten en ontstaat er meer ruimte om je ook op andere zaken te richten. Onze oplossingen zijn vaak maatwerk, nodig ons uit om de mogelijkheden samen te bespreken. Met het View-In directie management dashboard heeft u dagelijks de belangrijkste informatie beschikbaar. Resultaten die uit uw applicaties en systemen bij elkaar gebracht wordt naar één plek om direct te raadplegen. Dit maakt het nemen van uw management beslissingen eenvoudiger. De informatie wordt afgestemd op uw behoefte.  Maak een afspraak 


Resultaat creëren is mensen werk

Niet alleen reageren op je onderbuik gevoel, maar op concrete en meetbare feiten. Met verbeter acties gericht op zowel het bedrijfsproces als de mens. Zo creëer je de juiste stappen naar een verbeterd resultaat. 

Met een krachtig team kun je nog scherper, ofwel hoger aan de wind varen. 


Wat betekent Accretio & Partners

Accretio 

Accretio is afkomstig uit het latijn en staat voor 'groei of ontwikkeling'. 

 

Partners

Afhankelijk van het specifieke project is het ons inziens soms verstandig om samen te werken met een partner. Voor ons zijn dat vaste partners van Accretio die met dezelfde ambitie aan een taak of opdrachten werken. Deze partners hebben zich inmiddels bewezen en behoren tot de beste uit de branche. Zowel heel specifieke kennis of om reden van capaciteit betrekken wij onze partners bij een opdracht.

Wij zien het inzetten van een Partner als een kracht. Wij erkennen dat sommige specifieke onderwerpen soms beter door een specialist opgepakt kan worden ls dit binnen de opdracht past. Dit altijd vooraf in overleg met de opdrachtgever. 

Vandaar onze bedrijfsnaam Accretio & Partners!


Onze Missie: 'Ambitieuze Organisaties Slagvaardiger Maken'

Onze waarden: Integer, transparant, zorgvuldig en met respect.

Onze normen: Eerlijkheid, betrokkenheid, resultaat gericht, volledige onafhankelijkheid van andere organisaties. 

 

Interesse? neem contact met ons op voor een verkennend gesprek.

ONZE BUSINESS PARTNERS

 
 
 
Opbellen
E-mail
Info